HTML

Fidelitas

A blog Orbánról szól....a blog Orbán ellen szól. Fiatal Degenerált Litvánul nem Tudó Álmos Srácok

Friss topikok

  • radicalsquirrel: mert attól hogy nem vállal valamit, attól még az nem szűnik meg lenni, de ha kinyílványítja elhatá... (2010.02.02. 16:58) Infó gyüjtemény
  • vazsmegyeigerdezsház: Meg csak most kezdodott 2010 es mar van adat, ez am a jovobelatas!! (2010.02.02. 16:37) Orbán hatalommániás! (matematikai bizonyítás)
  • Marxi: Jah és ma sajnos a CIONISTÁK miatt megszűnt a kuruc.info :(:( Elveszik minden szórakozásunk... (2008.07.05. 19:50) Viktor az Ész
  • Blur: jippí szórakoztató, és még igaz is (2008.05.20. 18:38) Elég volt!

Linkblog

Divatemberek, stadionfasiszták, rasszisták, avagy: Perec

2008.04.15. 19:22 :: radicalsquirrel

A következő írást csak 18 éven felüli olvasóinknak szól, a szókimondó író tanácsára. A SZÖVEGBEN KÁROMKODÁSOK IS VANNAK,  ezért ha nem vagy 18, ne is folytasd, úgyse érdekel a politika. Azzal hogy elolvassátok, elfogadjátok, hogy a szerzőt nem hibáztathatjátok semmiért, se rágalmazásért, se semmiért! Én nem bújtom fel az embereket, csak a valóságot írom le, általában, a megjelenő közéleti személyiségek neveit átírtam, hogy ne legyen felismerhető, ők ugyanis eme sorok ellenére, vastag pénztárcájuknak köszönhetően, a nadrágot is leperelhetnék rólam. Tovűbbá, az írás ferdítheti a valóságot, ám egy része igaz. Ezt nem kötöm az orrotokra, ahogy halivudban mondanák, Based on true story.


Az Egyesült Államok orvosai egy új betegséget fedeztek fel, a Paraesthetica pannonitis-t, ami ragályos,főképp az agyat, az idegpályákat és a beszédközpontot károsítja. Eddig ismert mutáció: P. pannonitis trianonis, P.p. pannonitis, P.p. tricoloris, P.p. bicoloris.
Minden mutációval járó tünetek: heves reakciók a bal oldali politikusok ellen, dadogás, elbutulás, továbbá ha népszavazáson nem az a válasz kap több szavazatot, amire ő akarta, akkor hisztirohamot kap, és választási csalással gyanusítja az MSZP-t.

A trianonis mutáció jellemzője, hogy a betegnek rohamjai lesznek, 1-2 év után. Tartós tünet, a Magyar vagyok, nem turista! feliratú ruhadarbok, vagy a NEM! NEM! SOHA!-val tarkítottat.

A törzsalak, vagyis a pannonitis "csak" túllzott önérzetet, önteltséget okoz, amolyan nagymagyar tünetekkel. Kisnagy érzés.

A tricoloris nagyon hasonlít a pannonitishez, csak minden nap a 48/49 es szabadságharc alatt rendszeresített 3 színű zászlót viseli, táskán, kabáton, akár kokárda formában is, minden méretben megtalálható. Jellemző, hogy a FIDESZ aktivisták hordják, ezzel is lealacsonyítva Márc 15.-ét. És még ők a nagymagyarok.

A bicoloris jellemzője a piros-fehér, csíkos zászlő, a pannonitissel járó tünetekkel. Ezt általában csak a valódi ősmagyarok kapják meg, akik maguknak vadásnak illeglálisan vaddisznót az erdőben, íjjal, és mangalicát tartanak. Évi 1 szer mennek a civilizált emberek közé, akkor a törzsi jelképüket, a zászlót is viszik, elzaraándokolnak a Parlamenthezt, ahol párosodásra hívják az egyedek a többi egyedet, ezt mi többféleképp is hallhatjuk, kisírtetiesen emlékeztet a Gyurcsány, takarodj szövegre, de kicsit sejpítenek is, és ritmusra skandálják. Amikor már elgeük van az embereknek a hangzavarból, elkergetik őket. Ez végleg felfokozza a nemi hormonokat, és megkezdődik a násztánc, ami karate rúgásokból, és kövek, molotov-koktélok dobálásból ál.

Általában minden P.p. törzssel fertőzött ember kimegy a bicoloris énekét meghallgatni, leutánozni, és egy kicsit táncolnak is velük. Csak a legérettebbek, de nem kiöregedettek maradnak a násztáncra!

A kurva életbe is, ezzel csak pár embertípust írtam le. A divatemberek, akik nagymagyaroknak érzik magukat, mert ebben a kis gólyafosnyi országra büszkék, meg másokra, hogy mennyit tettek az országokért, na meg persze, hogy mit elszenvedtünk nyugat európáért, és ezt nem becsülik meg.
Hát, őket (lehet téged is) ki kell ábrándítsalak: ugyanis aki más tollával ékeskedik, az egy paraszt balfasz, bunkó. Mondhatni: tolvaj. Lássuk csak, ők mit tettek az országért? Szidták Gyurcsányt??? Azt akarják, h a narancsos kacsa üljön a székben, a múltkor mi értelmeset csináltak??? Szerintem sak tömték a zsebüket a hatalom megdönthetetlennek hitt zsámolyán állva, és nem mertek semmit se csinálni.
Netán felszedték a macskakövet, amit a békés polgárok adóiből vettek? Netán egy két kocsit felgyújtottak? Nagyon ügyes, igazán, eddig megkaphatnák az Önzetlenül a káoszért érdemrendet. Arra nem gondoltak, hogy az lehetne az ő autójuk is, és azt nem gyújtanák fel! MEgpróbálnák megvédeni, de valaki más úgyis dobna rá egy Molotov koktélt! Már-már Irínyi is megirigyelné...
Ezek után joggal tesszük fel  a kérdést, hogy mia picsáért nem csuktak le 1 évnél több időre sok tüntetőt? Van pár indok, a gyáva hazafiak csak eltakart arccal mertek szembeálni a rendőrökkel, akiket feljelentettek, mert nem volt azonosítási számuk. Szép kis banda. Hogy a faszba akarnak ezek bármit is, ha ők ijenek?
--==FIGYELEM, IGAZ HÍR KÖVETKEZIK!!==--
1.: Ha*ry Pott*r nem hal meg, a 7. könyv végén.
2.: Egy családsegító kp.-ban egy ember túszokat ejtett, a takarítónő meg hazament, mert neki lejért a munkaideje, és megí a családjához, kénytelen volt elengedni. Végül 1 kóláért megadta magát. A minimális, terrorcselekményért járó 10 év helyett 5 öt kapott. A székház ostromnál tudjuk kik ejtettek túszokat, bár, az már nem túszejtés, ha valakit közben fejbe is dobálnak kövekkel, és mit kaptak? Fityiszt bazdmeg, semmi mást! És a túszok mit kaptak? Lekommunistázást, (igaz hír vége) belső vérzést, veskövet. (igaz hír kezdődik) MOST MI A BÚBÁNATÉRT NEM KAPTAK 10 ÉVET TERRORCSELEKMÉNYÉRT, MEG MÉG 2 ÉVET KÖNNYŰ TESTI SÉRTÉSÉRT, MÉG 5 ÖT HATÓSÁGI SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAKÉRT, ÉS LOPÁSÉRT 200 ÓRA KÖZMUNKÁT??? MEGÉRDEMELTÉK VOLNA!


Megjegyzés: szókimondó vagyok! PEREC!
AZ EREDETI CIKKET A REDINVASION.BLOG.HU OLDALON OLVASTHAJÁTOK.
írta: cuncimókus
A cikket cuncimókus írta, ironmaiden publikálta, de csak szivességből, igazából nem akarta.
A cikk publikálásáért minden felelősség Hófehérkét, és a 7 Smurfs INC-t terheli
Korlátozott felelősség terheli: 3 Piglet Ltd

A cikk tulajdonosa: ironmaiden, cuncimókus.
A cikket szabadon felhasználhatod, ha megemgendem, ha nem, akkor a hózentrógered is leperelem rólad!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitas.blog.hu/api/trackback/id/tr47427058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása