HTML

Fidelitas

A blog Orbánról szól....a blog Orbán ellen szól. Fiatal Degenerált Litvánul nem Tudó Álmos Srácok

Friss topikok

  • radicalsquirrel: mert attól hogy nem vállal valamit, attól még az nem szűnik meg lenni, de ha kinyílványítja elhatá... (2010.02.02. 16:58) Infó gyüjtemény
  • vazsmegyeigerdezsház: Meg csak most kezdodott 2010 es mar van adat, ez am a jovobelatas!! (2010.02.02. 16:37) Orbán hatalommániás! (matematikai bizonyítás)
  • Marxi: Jah és ma sajnos a CIONISTÁK miatt megszűnt a kuruc.info :(:( Elveszik minden szórakozásunk... (2008.07.05. 19:50) Viktor az Ész
  • Blur: jippí szórakoztató, és még igaz is (2008.05.20. 18:38) Elég volt!

Linkblog

Vallás? avagy évezredes néphülyités?

2008.09.02. 20:12 :: radicalsquirrel

                   FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ SOROK SÉRTHETIK EGYESEK VALLÁSI MEGGYŐZŐDÉSÉT, ELOLVASÁSÁT MINDENKINEK AJÁNLJUK,   HA MEGSÉRTETTÜNK, IGY JÁRTÁL, ÉN SZÓLTAM!  

(az alábbi cikk csak a SZEMÉLYES véleményem, és meggyőződésem tartalmazza, aki egyet ért, jó neki, aki nem, az meg nyomjon alt+F4 et!)

 

1. VALLÁS: KERESZTÉNYSÉG (RÓMAI KATOLIKUS)

Ezen vallás alapja, hogy van egy isten, aki teremtette a világot. Mint ma már tudjuk, a vallás alapjait a niceai zsinaton fektették le: ekkor szerkesztették a bibliát. A szent bibliát, amiből egykét dolgot kihagytak... Akkor is megvolt már a fogyasztói társadalom, aki egy cenzúrázott könyv alapján éli szentnek hitt életét! Ha tényleg van Isten, feltételezzük, hogy jóindulatú, akkor mi a nyavalyáért akarja, hogy őt dicsőitsük? Ha tényleg olyan önzetlen, akkor miért zavarja ha más istent imádunk? És miért járkáljunk templomba vasárnap reggel, amikor 11 ig aludhatnánk? Nagy templomokat épitenek neki, sok sok pénzt ráköltik, amig egyesek éhenhalnak....

Meghalt egy ember a mi büneinkért? Hátaztán... Én nem kértem rá, azért mert ilyen volt, miért várnak el tőlem dolgokat, amiket én lehet hogy nem akarok?

Néphülyités... Szerintem...

Szólj hozzá!

Címkék: 93 éves öregnéni

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitas.blog.hu/api/trackback/id/tr8645477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása